Bikin WordPress Theme Online

Buat yg pengen tampilan wordpress nya baru, tp males ngedit HTML ;))

Coba aja situs ini … wordpress theme generator😀 via web :p
http://www.yvoschaap.com/wpthemegen/

7 Comments Add yours

  1. bebex says:

    kalo di blogspot gimana tuh maz dick??😀
    lam kenal!

  2. says:

    kalo di blogspot gimana tuh maz dick??😀
    lam kenal!

  3. Anonymous says:

    kalo di blogspot gimana tuh maz dick??😀
    lam kenal!

  4. salam kenal jg … tp kl blogspot belum nemu😀
    entar kl ketemu, gw post deh😉

  5. says:

    salam kenal jg … tp kl blogspot belum nemu😀
    entar kl ketemu, gw post deh😉

  6. Anonymous says:

    salam kenal jg … tp kl blogspot belum nemu😀
    entar kl ketemu, gw post deh😉

  7. armand says:

    sy jg nyari teme Macintosh buat blogspot, ada yg pernah nemuin di mana ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s